Välj en sida

Om mig

Jag minns den där drömmande flickan som skrev ner små hemligheter i sin dagbok för länge sen. Det roligaste hon visste i skolan var att få lära sig skriva skrivstil. Hon kunde sitta i timmar på kvällarna och stirra ut i mörkret genom sitt fönster. Se på regndropparna och mönstret de bildade på rutan samtidigt som hon drömde sig bort till en annan verklighet. Den där drömmande flickan lever än. Hon lever genom mig och det jag skapar. Hon lever genom mina barn och kärleken till livet.

Än idag kan jag stoppa tiden genom att sväva iväg med pennan som målar snirkliga, sammanflätade bokstäver över ett papper. Att skriva skrivstil har en hypnotiserande effekt på mig. Att skriva överhuvudtaget kan sätta mig som i trans. När jag får en idé om något som behöver komma till liv kan det gå timmar utan att jag slutar skriva. Det finns inget jag älskar att göra mer än att skriva när orden flödar genom mig. 

 

Att skapa sitt space

Att skapa den här bloggen har givit mig en fristad. En fristad att få uttrycka det som finns i mitt inre. En fristad att få vara den jag är i allt vad det innebär. En chans att låta mitt mörker få sprida ljus i någon annans tillvaro. Där något fult kan bli något fint. Kanske skänker min historia hopp i någon annans hjärta? Den tanken är så vacker.

Du är här

Till dig som har hittat hit – välkommen! Jag hoppas att de inlägg du läser ska inspirera dig att våga agera på dina drömmar. Att du ska våga titta utanför boxen. Våga läka dina sår. Sjunga dina sånger. Vandra nya vägar. Sätta ord på nya tankar. Jag tror att du har hittat den här bloggen för att du vill växa och utvecklas på din resa genom livet. Att du vill uppleva mer av en vacker och utvecklande livsresa än ett liv som bara passerar. Och jag tror att du har potential att skapa något fenomenalt av ditt liv. Ibland krävs det bara lite mod. Och det hoppas jag kunna bidra med genom de inlägg jag publicerar. Att hålla dig i handen på vägen mot din självutveckling – kom, så växer vi tillsammans 🤍

With Love

Mary

Tycker du

..att det det jag har skrivit är värdefullt? Inspirerande? Intressant?
Då skulle det betyda mycket för mig om du ville dela blogginlägget
i dina sociala medier. Det hjälper fler människor att hitta hit och
att kunna inspireras av texterna som skrivs här. Tack 🤍

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
Så gör du en fullmåneritual
7 sätt att sätta hälsosamma gränser