Välj en sida

Nymåneritual och att våga tro

Skrivet av Mary Davidsson

Att våga sätta ord på sånt som man inte alltid pratar om. Att utforska ämnen inom allt från andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofärssåsen. Våga testa nytt. Våga utmanas. Utvecklas. Det är sån jag vill vara. Välkommen att följa med på min resa 🥰 ✨

maj 30, 2022

Kvällens nymåneritual är något jag har längtat efter. Idag infaller nymånen i tvillingarnas tecken och det är dags att sätta nya intentioner. Vad är det du vill ha mer av i ditt liv? Vilken förändring söker du? Med en härlig nymåneritual kan du få luft under vingarna så att du kan ta dina första vingtag mot dina drömmars mål. 

Nymånen kommer med en stark energi av nystart som är perfekt att använda sig av när du ska starta ett nytt projekt. Eller vill manifestera något.

Med en nymåneritual kan du bland annat: 

  • Så nya frön
  • Väcka gamla idéer till liv
  • Skapa en vision board över ditt drömliv
  • Manifestera något specifikt in till ditt liv

Läs här om du vill inspireras till hur du gör en kraftfull nymåneriutal 🥰

Nymåneritualer och livsläxor

Jag lämnar en turbulent och lärorik tid efter mig. På något vis lyckas mina största livsläxor ofta braka in genom taket när jag minst anar det. Lite som Gevalias reklamslogan “när du får oväntat besök”. Där står jag alldeles snopen med lika förvånad min som personerna i Gevalias reklamfilm när grannen ramlat ner genom taket. Jaha. Intressant. Hur gör vi nu? Men jag tänker att det är väl så livsläxor funkar.

Ibland drabbas jag av panik och vet inte vart jag ska göra av mina känslor. Där står jag och jonglerar den nya verkligheten mellan händerna som om någon kastat ett hett grytlock till mig. Det kan ta en lång stund för mig att koppla att jag kan lägga undan grytlocket. Att det inte tjänar någonting till att kasta det fram och tillbaka mellan mina händer. Att ta ett steg bort från det oönskade som kastats till mig. Det är så kloka människor gör. De zoomar ut och ser på situationen ur ett hökperspektiv. Det är både lärorikt och intressant att se på en situation med distans. Utan ett virrvarr av känslor som löper amok och inte ger någon rätsida på varken det ena eller det andra. Jag kan ibland avundas dessa kloka människor som har förmågan att inta hökperspektivet mest hela tiden. Även om jag också lyckas med det ibland. Men i vissa lägen tar katastroftankar och tänk om-tankarna över mitt sunda förnuft. Och jag fortsätter jonglera det skållheta grytlocket trots den brännande smärtan. Klok, det är jag först efter en stund. Och även några brännblåsor rikare.

Nu med perspektiv på vad den senaste tiden har erbjudit är det enklare att se det för vad det är: en livserfarenhet som jag antingen kan växa genom eller gräma mig över. Men jag tror framförallt att universum gjorde en redirect. Det var aldrig menat att flytten till Gotland skulle bli av. Det var alla läxor runt omkring flytten som var hela syftet. Och i kvällens nymåneritual ska jag våga specificera vad det verkligen är jag vill skapa i livet. 

Nymåneritual

Våga be om det du vill ha under nymåneritualen

Att vara väldigt specifik i manifestationen är något som kan underlätta manifestationen att bli verklighet. Men något annat som är viktigt är också att tänka på hur du tänker och hur du använder ditt språk när du konverserar med andra människor. Allt är energi och lika attraherar lika – det vet du ju redan. Så börja lyssna till hur dina konversationer låter. Pratar du om det du vill göra som om det vore en avlägsen dröm, någonstans långt bort i framtiden? Eller gnäller du mycket över hur din verklighet ser ut just i stunden nu? Se upp! Det du ber om är det du får serverat på livets tallrik. Det du gnäller över ser universum till att skapa mer av i ditt liv. Och pratar du om din dröm som något avlägset som kanske bara händer på riktigt om du har tur. Då kommer universum troligen att se till att din dröm är precis så svår att uppnå som du säger att den är. Våga tro på din dröm. Inte bara för stunden. Utan i varje konversation. I varje tanke.

Önskar dig en härlig nymåne i tvillingarna och hoppas att du ger dig själv tiden att skapa en fin stund i en nymåneritual. Livet är ditt, go catch it ❤️

Love Mary ✨

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

Jag gråter inte bara i regnet

Att befinna sig på en mörk plats kan ge en djupa insikter. Jag började veckan med att tappa andan. Känslostormen...

Naken

Jag har fullständigt tappat det. All den där känslan av nyfikenhet inför vad den här veckan har att erbjuda är som...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
7 sätt att sätta hälsosamma gränser
Så gör du en tarmsköljning