Välj en sida

Jag gråter inte bara i regnet

Fullmåneritual

Skrivet av Mary Davidsson

Att våga sätta ord på sånt som man inte alltid pratar om. Att utforska ämnen inom allt från andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofärssåsen. Våga testa nytt. Våga utmanas. Utvecklas. Det är sån jag vill vara. Välkommen att följa med på min resa 🥰 ✨

mars 19, 2022

Att befinna sig på en mörk plats kan ge en djupa insikter. Jag började veckan med att tappa andan. Känslostormen ligger fortfarande vagt och skvalpar i de lätta vågorna som rör sig inåt land. Jag har gråtit de här dagarna och tillåtit mig att känna alla känslor. Och att prata öppet om känslostormen kändes så läkande. Jag måste inte hantera allt själv i det tysta! Varje tår jag fäller läker en bit av det som smärtar. Det finns något fint i det fula och för mig har det varit att vara sann. Att våga ta fram och lyssna på det där som jag kände i en mörk stund. Att sätta ord på det. Idag några dagar senare känner jag inte precis som då. Jag tackar delvis min handlingskraft för det. Dagen efter att luften gick ur mig började jag dagen med att ringa runt till olika instanser. Det finns stöd att ansöka om till Filippa som kan hjälpa henne i hennes vardagliga svårigheter. Det kan hjälpa mycket att en utomstående hjälper henne att komma ut på aktiviteter till exempel. Det blir mer neutralt än att ha en mamma som upplevs tjatig snarare än välmenande när jag försöker hjälpa henne. Jag känner mig hoppfull.

Fullmåneritual

Vi säger hejdå till Borås

De senaste dagarna har även kommit med positiva nyheter som kan komma att förändra min familjs liv. Jag har blivit erbjuden en tjänst på ett företag som befinner sig på en spännande resa och jag har tackat ja. Anställningen innebär att vi kommer att flytta inom någon månad och det känns verkligen så spännande. Det är som att jag redan har börjat ta farväl av Borås och alla vackra och svåra minnen från livet här. I den här staden har jag levt ut så mycket och jag har fått uppleva så otroligt mycket – på gott och ont. Det har varit en riktig jävla resa om jag får uttrycka mig så. Vi har bara en muntlig överenskommelse än så länge och håller på att förhandla om detaljerna i anställningen. Därför vågar jag inte riktigt släppa ut det där lyckliga som ligger och bubblar inom mig innan kontraktet är skrivet. Men jag känner det i hela mitt väsen – nu börjar ett nytt kapitel, jag påbörjar en helt ny resa och jag är mer än redo för det här äventyret. 

Fullmåneritual

Rebirth

Sedan jag fick veta att anställningen är min har jag blivit överöst med minnen i tid och otid. De slår till på promenaden eller i mataffären eller framför spisen. Det är små flashbacks från mina år i den här lilla storstaden. De påminner mig om allt jobbigt och vackert jag gått igenom för att ta mig hit där jag är idag. Som att min energikropp släpper taget om det förflutna för att ge plats åt framtiden. Det är vackert och smärtsamt på samma gång. Något gammalt dör och något nytt föds till liv. Imorgon är det vårdagjämning. Naturen genomgår sin återfödelse. Och jag ska återfödas med den.

Livscykler…

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

Att riva en hjärtmur

Med random bilder på oss i Spanien.  Slow morning. Du vet en sån där morgon när du ligger kvar några extra...

Barfotapromenad

Regnet öste ner utanför fönstret från en grå och dyster himmel. “Men det är sommarregn” tänkte jag. Det är ju faktiskt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
7 sätt att sätta hälsosamma gränser
Så gör du en tarmsköljning