VĂ€lj en sida

ApropÄ livet

NymÄneritual

Skrivet av Mary Davidsson

Att vĂ„ga sĂ€tta ord pĂ„ sĂ„nt som man inte alltid pratar om. Att utforska Ă€mnen inom allt frĂ„n andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofĂ€rssĂ„sen. VĂ„ga testa nytt. VĂ„ga utmanas. Utvecklas. Det Ă€r sĂ„n jag vill vara. VĂ€lkommen att följa med pĂ„ min resa đŸ„° ✹

mars 9, 2022

Hey you đŸ„° Hur mĂ„r du mitt i oroligheterna som utspelar sig och som vi blir överösta med dygnet runt i media? Jag skulle ljuga om jag sa att det som sker i omvĂ€rlden inte pĂ„verkar mig. Vidriga krig och orĂ€ttvisor pĂ„gĂ„r stĂ€ndigt i vĂ„r vĂ€rld och det Ă€r fruktansvĂ€rt. Just för att jag Ă€r en kĂ€nslig person sĂ„ har jag för mĂ„nga Ă„r sen slutat att konsumera de sedvanliga nyheterna. Alla hemskheter som vi stĂ€ndigt blir överösta med snor massor av energi som jag hellre vill lĂ€gga pĂ„ att sprida ljus i vĂ€rlden. Det handlar inte om att blunda för vad som sker. Det handlar om att ta hand om min energi och att lĂ€gga mitt fokus pĂ„ det jag vill ska vĂ€xa i vĂ€rlden. Men nu sker allt sĂ„ nĂ€ra. Det har Ă€ven uttalats hot mot landet dĂ€r jag bor och dĂ€r mina barn vĂ€xer upp. Ingen vet riktigt vad som kommer att hĂ€nda och dĂ€rför behöver jag hĂ„lla mig uppdaterad om lĂ€get. Och jag kan sĂ€ga att det vissa dagar Ă€r en kamp för att inte dras med i katastroftĂ€nk och rĂ€dsla. Det Ă€r sĂ„ skönt att ha en hĂ€rlig, frĂ„gvis och envis (snart) 5-Ă„ring hĂ€r hemma som hjĂ€lper mig att stanna i nuet. 

Framtiden?

Jag tar snart examen och har börjat slÀnga ut lite trÄdar till olika företag. Nu nÀr jag har mer specialiserad kompetens efter utbildningen kan jag vara selektiv pÄ ett nytt sÀtt i jobbsökandet. Vilket kÀnns sÄ bra! Att kunna söka en anstÀllning som Àr mer anpassad efter vad jag drivs av och tycker Àr kul. Det kÀnns sÄ spÀnnande men ocksÄ lite lÀskigt, för jag vet inte hur framtiden ser ut! Just nu söker jag jobb oberoende av vart i landet arbetsplatsen ligger. Jag Àr öppen för nya möjligheter och har inget emot att flytta till en ny stad om jag hittar drömjobbet. Helst till ett nytt land om jag verkligen tillÄter mig att drömma. PÄ sikt önskar jag kunna driva min egen business pÄ fulltid, men jag vill börja sakta men sÀkert. Det gÄr inte att chansa nÀr jag Àr sjÀlv med att försörja tvÄ barn. Just nu befinner jag mig pÄ LIA hos ett mysigt företag som jag kommer att berÀtta mer om lÀngre fram.

Jag började arbetsveckan med att ta en hĂ€rlig latte pĂ„ ett cafĂ© dĂ€r jag kunde sitta och jobba i en mysig miljö. PĂ„ förmiddagen Ă€r atmosfĂ€ren helt perfekt pĂ„ mĂ„nga cafĂ©er. Alldeles lugnt och stilla med vagt, brummande kaffemaskiner som bakgrundsmusik och den konstanta doften av hĂ€rligt, nybryggt kaffe. SvĂ„rslagen arbetsmiljö.

En ljuvlig favoritlatte hittar du pĂ„ Espresso house – bestĂ€ll en koffeinfri vaniljlatte med kokosmjölk Ă  la Mary. Farligt gott!

NymÄneritual
NymÄneritual

Att grunda sig

Just i den hĂ€r perioden kĂ€nner jag ett jĂ€ttebehov efter att grunda mig. Och att röra pĂ„ mig. Det blir hĂ€rliga rundor i skogen och mycket breath work. Att sitta med ryggen mot en trĂ€dstam och titta pĂ„ Keeyan som stampar sönder is som bildats pĂ„ vattenpölar Ă€r ren och skĂ€r harmoni. Att inte tĂ€nka pĂ„ nĂ„got alls. Bara njuta av att se hans glĂ€dje i nĂ„got sĂ„ alldagligt som is pĂ„ en vattenpöl. Det Ă€r sĂ„ vackert. Varje kvĂ€ll tĂ€nder jag ett ljus och mediterar innan lĂ€ggdags. IgĂ„r lyxade jag Ă€ven till det med ett hĂ€rligt fotbad i en hink fylld med rykande hett vatten tillsammans med epsomsalt. Jag tittade pĂ„ ett avsnitt av “A world of Calm” som finns pĂ„ HBO Max. SĂ„ avkopplande! Se trailern hĂ€r https://www.youtube.com/watch?v=5nVACafZAjw 

NymÄneritual
NymÄneritual

Jag fick hem produkter som jag bestÀllt frÄn jordklok.se. Jag har velat testa en ny schampo-bar eftersom jag upplever att mitt hÄr blir vÀldigt torrt av aleppotvÄlen som jag vanligtvis anvÀnder. Lite hÀrliga oljor och en ny tvÄl till kroppen. Jag Àr sÄ glad och tacksam att ha kommit in pÄ den hÀr vÀgen att minska gifter och kemikalier i mitt och barnens liv. Allt Àr inte perfekt, men jag har kommit en bit pÄ vÀgen och lÀr mig nya saker hela tiden.

NymÄneritual

Jag brukar inte skriva sĂ„ mycket alldagliga inlĂ€gg, men det kĂ€ndes trevligt att göra det. SĂ„ det blir troligen fler sĂ„dana inlĂ€gg framöver. KĂ€nns bra att inte bara vara djup! Det finns mĂ„nga nyanser av Mary 😘

Ta hand om dig sĂ„ hörs vi snart igen đŸ„° Tack för att du lĂ€ste ❀

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
SÄ gör du en nymÄneritual
LÀr dig rÀkna med numerologi
7 sÀtt att sÀtta hÀlsosamma grÀnser
SÄ gör du en tarmsköljning