Välj en sida

Komplettering till senaste inlägget

Skrivet av Mary Davidsson

Att våga sätta ord på sånt som man inte alltid pratar om. Att utforska ämnen inom allt från andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofärssåsen. Våga testa nytt. Våga utmanas. Utvecklas. Det är sån jag vill vara. Välkommen att följa med på min resa 🥰 ✨

mars 24, 2021

Jag läste precis igenom gårdagens inlägg och känner att jag behöver kompletter lite information.Mitt sätt att uttrycka mig kanske lät konstigt på vissa ställen och lite okänsligt ibland. Jag ber om ursäkt!

  1. Keeyans sömn var alltså fortfarande inte bra efter att han fick sömnmedel. Trots att han efter kort tid fick ökad dos kunde han ibland vakna vid kl 02-03 på nätterna och vara superpigg. Jag gjorde kopplingen att Solfeggiomusiken i samband med sömnmedicinen hjälpte honom att få en normal sömnrytm. Och nu på senare tid somnar han både utan medicin och sover hela nätterna igenom.
  2. Att jag uttryckte att jag har ”fina nyheter” och syftar till att Keeyan inte har autism betyder inte på något sätt att jag vill förminska någon diagnos. Jag vill understryka att oavsett om Keeyan har en diagnos, oavsett vilken diagnos han har eller om han inte alls har någon diagnos är endast intressant för att kartlägga hans behov av stöd. Det enda jag vill är att mitt barn ska ha så bra förutsättningar som möjligt. Jag vill att mitt barn ska må så bra som möjligt och det är vad allting handlar om. Att jag är glad för att Keeyan inte har autism handlar i själva verket om att vi har kunnat bocka av den problematiken och kommit en bit på vägen till att förstå vad för slags hjälp Keeyan behöver. Det faktum att han inte har autism och har blivit av med symtomen för autism ökar hans förutsättningar här i livet. Det kan ingen klandra mig för att jag känner mig glad och tacksam över!
  3. Det fanns visst perioder där nära och kära uttryckte sin oro för mitt mående framförallt i samband med att jag var synligt underviktig. Jag har haft äran att ha många fina nära och kära som brytt sig och värnat om mitt välmående och det vill jag inte förminska. Även om jag inte uppskattade det då så uppskattar jag det idag. Det kan uppfattas i min text som att ingen uppmärksammade det faktum att jag under vissa perioder var rejält underviktig. Det är inte de perioderna jag syftar till i texten. Utan mer generellt att man inte visste att träningen var min flykt. Jag var nog dessutom inte så lätt att försöka hjälpa just där och då i mitt liv. Under de perioder då jag var som sjukast så gick det inte att ta miste på det. Och jag vill understryka att jag inte refererar till de perioderna som att jag anser att jag var fit. Idag förstår jag att jag inte såg hälsosam ut. Trots att jag fortfarande till viss del har en skev syn på hur min kropp ska se ut så förstår jag att det inte är sunt. Jag förstår att det är mina hjärnspöken. Men idag har de inte samma makt över mig som de hade då.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

Jag gråter inte bara i regnet

Att befinna sig på en mörk plats kan ge en djupa insikter. Jag började veckan med att tappa andan. Känslostormen...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
7 sätt att sätta hälsosamma gränser
Så gör du en tarmsköljning