Välj en sida

De bästa tipsen för att manifestera ditt drömliv

hur manifesterar man

Skrivet av Mary Davidsson

Att våga sätta ord på sånt som man inte alltid pratar om. Att utforska ämnen inom allt från andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofärssåsen. Våga testa nytt. Våga utmanas. Utvecklas. Det är sån jag vill vara. Välkommen att följa med på min resa 🥰 ✨

februari 1, 2021

hur manifesterar man

Att manifestera

Visst har du något du drömmer om? Kanske lite i smyg. Du kanske inte riktigt vågar tro på att det finns en chans att just din dröm skulle kunna bli verklighet? Och det får du fortsätta att tro om du vill. Eller så kan du ge den en chans att bli till verklighet genom att arbeta med manifestationer! När du bestämmer dig för att börja skapa ditt liv medvetet, det är då det börjar bli riktigt spännande att leva. Jag har fått se önskningar manifesteras i mitt liv jättemånga gånger. Jag vet att det fungerar! Och jag önskar att fler vågade börja använda sig av det här för att uppfylla sina drömmar. I det här inlägget kommer du att få läsa om grunderna i manifestation. Du kommer också att få läsa om varför det inte är fullt accepterat i samhället. Och du får även några sneak peeks in i manifestationer som skett i mitt liv genom åren.

hur manifesterar man

Dreamer

“Det där är bara önsketänkande”. Du har säkert hört den här meningen förut. Kanske har någon sagt den till dig när du vädrat en idé. Frågar du mig så är “önsketänkande” inte så bara. Men tyvärr har ordet hamnat i bittra munnar som dragit en dyster skugga över det. Önsketänkande är ju där allting startar! Man får en idé som slår rot och man tänker och drömmer om hur det skulle vara när idén var verklighet. Man tänker på sin önskan. Ett annat ord för önsketänkande är visualisering. Det är i princip samma sak. Och det är en av fyra grundregler för att manifestering ska fungera.

De fyra grundreglerna

  1. Var tydlig med vad det är du önskar dig. Var så specifik som det bara går. 
  2. Se och känn inom dig att din önskan redan är uppfylld. Skapa den här känslan inom dig så ofta du kan. Du ska alltså inte tänka på din önskan som “när det händer, då känner jag såhär” för då fortsätter önskan att ligga framför dig någonstans i framtiden. Genom att låtsas att önskan faktiskt slagit in skapar du din verklighet bit för bit i nuet.
  3. Höj din energi. Ju högre frekvens din energi ligger på, desto enklare blir det att manifestera. 
  4. Rör dig mot din önskan. Vill du träffa en partner, börja dejta. Mr eller Mrs Right kommer högst troligt inte att komma och plinga på dörren hemma hos dig. Vill du ha ett nytt jobb. Sök nya. Prata med vänner och bekanta. Sätt bollen i rullning. Det finns inget “sitta och rulla tummarna i väntan på att…” – nej! Make it happen!

Hur fungerar det?

Allt handlar om energier. Allt i universum är olika energier. När vi tänker och känner sänder vi ut olika frekvenser. De energierna som genereras genom de tankar vi tänker och de känslor vi känner är det som vi attraherar in i våra liv. Alla har väl varit med om att ha haft en rejäl otursdag? Från att man kliver ur sängen på morgonen så går allting fel. Det är vi som skapar den här negativiteten genom vad vi tänker och känner. Och det enda sättet för oss att bryta det negativa mönstret är att förändra vår energi. Och det gör vi genom att förändra tankarna och i sin tur förändra känslorna.

hur manifesterar man

Vi föddes med en inre kraft och den finns inom var och en av oss. När vi var barn lekte vi att vi hade superkrafter. Vi fantiserade och drömde oss bort till andra världar. Egentligen skulle man tycka att vi alla borde vara experter på att manifestera. Vi som har haft en hel barndom på oss att öva upp vår förmåga att tro på vår inre kraft och att lära oss visualisera. Men tyvärr kommer oftast livet i mellan. Ju äldre vi blir desto mer tappar många av oss bort vårt inre barn. Vi ler mer sällan. Allt blir så allvarligt och vardagsmagin som alltid finns där får ta mindre och mindre plats. Hur kommer det sig att vi tar oss själva på så stort allvar?

hur manifesterar man

Kort och gott, det spelar egentligen ingen roll vilken manifestationsmetod du använder dig utav. Det finns hur många som helst, och du kan komma på din alldeles egna. Rent krasst räcker det med att formulera önskan tydligt och att varje dag, så ofta som möjligt försätta dig i känslan av att din önskan är din verklighet just nu. Många föredrar att använda sig av ritualer eller andra metoder. Om det känns intressant för dig kan du hitta en hel uppsjö av manifestationsidéer genom en enkel sökning på nätet. På min Instagram marydavidsson kan du läsa om några förslag. Läs om 5×55-metoden, visionboard och manifestationslåda.

Manifestationens historia

Det kan vara lätt att tro att det är något New Age-påfund att manifestera sitt liv. Men i själva verket är det här något som vi människor har vetat och hanterat sedan långt bakåt i tiden. I andra kulturer är det mer vanligt än i andra. Men man kan säga att under 1900-talet började det sprida sig bland allmänheten. Under tidigt 2000-tal kom boken och filmen The Secret av Rhonda Byrne och en ny “manifestationsvåg” tog fart. Det har skrivits massvis med böcker om attraktionslagen och Youtube är överflödigt med klipp om olika sätt att manifestera sitt drömliv. Det är ingenting nytt, men det är fortfarande till viss del lite tabubelagt. Trosuppfattningen om att man måste kriga sig fram här i livet är djupt förankrad. Därför går manifestation emot det som många av oss tror. Men att manifestera sitt liv handlar inte om att luta sig tillbaks och se livet servera sig självt framför ens ögon. Det handlar om att styra energin dit man vill ha den. Men man måste fortfarande se till att skapa de bästa förutsättningarna och där kan det ofta innebära att man måste kämpa hårt för att nå dit man vill.

Ofta målas manifestation upp som något magiskt. Som förtrollning. Det är ett sätt att se på det, men det kan avskräcka människor som förlitar sig på sitt logiska tänkande. Men man kan säga att det inte är mer magiskt eller förtrollande än hur en radiofrekvens fungerar. Det fungerar på samma vis. Manifestation handlar om energi. Att man ställer in sig själv på den frekvens som ens önskan har. Genom att man ser sig själv i den situation man önskar och skapar känslan av att befinna sig just i stunden där önskan är verklighet skapar man den frekvensen. Lika attraherar lika, det vill säga att den energin man sänder ut är den energin man får tillbaka.

En del vinklingar kan jag tycka blir lite missvisande. Som “Du kan bli exakt vad du vill” och “Du kan få exakt det du drömmer om”. Det är ju faktiskt inte sant. Vad som helst kan faktiskt inte ske. Alla människor föds med en egen fri vilja därför bör du exempelvis aldrig önska något för någon annan. Det kanske kan kännas lockande att försöka manifestera att en viss person ska falla för en. Men slösa inte tid och energi på det. Det blir aldrig väl. Börja alltid med att älska dig själv först och sedan manifestera en kärlek som är “rätt” för dig. Utan krav på utseende eller andra ytligheter.

hur manifesterar man

Många av oss har drömmar. Stora som små. Vi flyr vardagen och dagdrömmer om när vi gifter oss med den rätta partnern. Vi fantiserar om att börja arbeta på ett nytt jobb. Flytta till drömhuset. Eller om att uppträda på scen. Drömmarna får oss att känna oss levande och att längta till en avlägsen framtid. Där borta någonstans i tiden ska vi uppfylla det vi längtar efter. Och så fortsätter livet. Veckorna blir till månader. Månader blir till år och vi fantiserar mer sällan. Det finns annat som tar tid och kanske har vi blivit lite bittra. Vi har accepterat vår lott i livet. Drömmarna, ja. De tillhör det förflutna.

Måste det bli så? Borde det ens bli så? Att vi trycker undan det vi verkligen brinner för? Vad blir vi tillslut för människor då? Vi blir bekväma och bittra trygghetsnarkomaner som hellre fortsätter att vara bittra och missnöjda än att våga tro på våra drömmar. En gång gav de dig fjärilar i magen och kunde frammana ett leende på dina läppar. Så varför gav du upp dem?

hur manifesterar man

Det är klart att livet kommer emellan ibland som det så fint heter. Vi kan ställas inför svårigheter i livet eller utöka familjen vilket kräver sin tid och sitt engagemang. Det finns en tid för allt, och rätt tid behöver inte vara just nu. Men behöver man verkligen välja mellan barn och familj och att nå sina drömmar och mål? Man slutar ju inte brinna för den där inre passionen som följt en genom hela livet bara för att man gifter sig och skaffar barn. Sen kanske man behöver modifiera sin dröm och sina ambitioner för att de ska passa in i det liv man har valt. Ingenting är svart eller vitt, eller hur? Det är dags att tänka nytt! Att lägga tid på din passion kommer att göra dig till en både bättre förälder och partner. Det kommer att ge dig energi. Dessutom, när du satsar på dig själv och dina drömmar ligger ju även det som inspiration till barnen när de växer upp. Att se en förälder satsa på sig själv och våga följa sin dröm – finns det någon vackrare gåva att ge till sina barn?

Programmeringar

Det handlar om att vi från ung ålder blir programmerade att tro att livet ska se ut på ett visst sätt. Man ska uppnå vissa delar, helst i rätt ordning och inom rätt tidsspann. Ju äldre vi blir desto mer märker vi att samhällets krav på oss inte ger plats för det vi verkligen drömmer om. Sakta men säkert infinner vi oss i ledet där vi går som på autopilot genom livet. Uppnår och uppfyller. Men vad är det vi uppnår? Och vem är det vi uppfyller? När vi stannar upp och börjar reflektera över de här frågorna kan det ganska snabbt bli tydligt hur vi jagar lyckan likt en hund som försöker fånga sin egen svans. Jakten tar aldrig slut. Så länge vi tror att framgång är lika med rikedom, berömmelse, status och yttre faktorer så kommer vi aldrig att fylla tomrummet inom oss.

När drömmen lockar

En del av oss har vågat börja drömma igen. Men vi gör det lite försiktigt. För vi vill ju inte väcka uppmärksamhet så att andra tycker att vi är konstiga. Vi drömmer lite försiktigt för oss själva och hoppas på att drömmarna ska slå in av ren tankekraft. Eller vågar du ens att drömmarna skulle slå in? Vågar du ens sticka ut från normen? Det är det här man måste ta med i beräkningen. Så snart du börjar satsa på dina drömmar så kommer det högst troligt att komma någon nej-sägare. Som vill krossa dina drömmar därför att de inte tror på sig själva och därför inte kan tro på någon annan. Det är mycket möjligt att någon kommer att skratta åt dig. Snacka skit bakom din rygg. Tycka du är konstig. En del människor kanske tar avstånd från dig. Det är det här som krossar många drömmar innan de ens har fått en chans att bli till verklighet. För att du ska våga ändå, läs de här raderna nedan med omsorg:

De som skrattar åt dig. De som säger att du slösar din tid. De som hånar dig. De som inte klarar av att se dig lyckas. Är det här ditt team som du vill ha med dig i livet? Är det de här vännerna som du vill omge dig av? Som inte lyfter dig och hejar på dig när du testar dina vingar? Som inte vill vara med och fira dina segrar? Som inte vill räcka dig handen när du faller? Som inte klappar dig på axeln när du behöver uppmuntran? Tro mig, att börja värdera sig själv och sina mål och drömmar är ett av de bästa sätten att ta reda på vilka relationer som är värda att ha nära inpå livet.

Tyvärr ser det ut såhär. Överallt. Den värld vi lever i är väldigt enkelspårig på många vis. Det är som att man inte får testa sig fram. För man ska veta. Redan från årskurs 9 ska man veta vad man vill ägna sitt liv åt att arbeta med. Och när man vill byta jobb för att man inte trivs så kommer varningsfingret upp. “Var glad att du har en fast anställning. De växer inte på träd ska du veta.” Man ska bara veta. Och man ska bara nöja sig. På riktigt, vem är det ens som bestämt något så dumt?  Varför finns det inte utrymme att få testa sig fram? Att få ta reda på vad som är ens grej? Nej, men då kanske man misslyckas. Och det är många som tycker att misslyckande är bland det farligaste som kunde drabba en människa. Varför fattar vi inte!? Att misslyckas är ju halva grejen med att lyckas! Bakslag och snedsteg är ju det som vässar ens skills. Vi måste våga ändra inställning till framgång och misslyckande. Inte bara för oss själva utan för alla andra med. När någon vill testa något – var nyfiken och uppmuntrande. När någon misslyckas – fråga vad personen lärt sig, engagera dig. Varför ska man trycka ner någon för att den försöker utvecklas? Som att man skulle skratta och dumförklara ett barn när det försöker sig på att gå igen efter att det har tappat balansen och ramlat. Det är ju det här livet handlar om, att utvecklas. När vi inte utvecklas stagnerar vi. Och stagniation är lika med död. Vill du vara en zombie i ett livs levande liv fyllt av möjligheter?

hur manifesterar man

Vet du inte riktigt vad det är du vill få ut av livet – välkommen till klubben. Det är många som inte har den blekaste aning. Men en fingervisning är vad du tycker om att göra. Fundera över vad det är du tycker är roligt att göra och se hur du skulle kunna omvandla det på sikt till något som ger dig en inkomst. När du arbetar med det du älskar att göra kommer du inte att arbeta en enda dag till i ditt liv. En PT älskar troligen träning och att coacha andra. En författare älskar troligen att skriva. Jag säger inte att du från ena dagen till den andra lyckas skapa dig ett yrke av det du har passion för. Men börja göra mer av det du älskar att göra och se vart det för dig. Utmana dig själv. Våga testa nytt. Göra annorlunda. Du vet väl om att du får ändra dig om det inte är din grej? Faktiskt precis så ofta du vill.

Gör mer av det du älskar att göra

Ha det som mål, att försöka ta reda på vad det är du brinner för. När du väl börjar hitta det, se till att skapa mer plats för det i ditt liv. Hur kan du göra mer av det du älskar? En annan viktig fråga att ta reda på är vad framgång handlar om för dig? Hur ser ditt liv ut när du är framgångsrik? Genom att veta det, blir det också lättare för dig att veta vilka mål du behöver sätta upp. En tredje sak att fundera över är tidsperspektiv. Varför är det så många som tror att förändring behöver ske i en handvändning? Det är klart att det avskräcker många från att våga förändra sina liv om det ska ske genom revolution. Ibland behöver vi revolutionerande tankar och handlingar. Men oftast är evolutionär hantering precis lika bra. Du behöver inte vända upp och ner på hela livet i ett svep. Men gör små förändringar varje dag som leder dig i rätt riktning. Tänk vad du kan åstadkomma på en månad! Eller sex månader. Ett år! Ja du ser. Små steg varje dag är det som blir det stora steget längre fram. Viktigast av allt är att du kommer ihåg att ditt safety space är ditt fängelse och inte en safe zone. Rör dig hur långsamt som helst. Men stå bara inte helt stilla!

Varför kan du inte?

Du måste börja rensa bland dina programmeringar. Tro mig när jag säger det – väldigt många av dina programmeringar har du absolut ingen nytta för. De är rent utsagt i vägen för din lycka. Många programmeringar är rena lögner. Testa dig själv. Skriv ner det du drömmer om och skriv sedan ner alla anledningar till varför du inte kan uppfylla dem. För gammal. För kort. Fel bakgrund. För svag. Inte tillräckligt intressant. Har inte rätt kunskap. Yes, de är alla sanningar om du tillåter dem att vara det. Det är ditt val! Men för dig som vill något mer, fortsätt fråga. Ifrågasätt precis allting! Om din inre viktig-Petter säger till dig att du inte kan något på grund av diverse anledningar. Fråga “säger vem?” Vem bestämmer att du är för ful? För gammal? För si eller så? Ska du låta det vara sant? Låta det begränsa dig i ditt liv? De tankar om dig själv som andra människor har projicerat på dig genom ditt liv behöver inte fortsätta att vara din sanning. Bryt dig loss och skapa den personen du önskar vara. Bryt dig loss och skapa din egen sanning!

hur manifesterar man, manifestera sitt drömliv

Gyllene tips på vägen

Här kommer några bra tips som du kan ha nytta av när du manifesterar.

  • Var specifik med din önskan, men lämna ändå utrymme för manifestationen. Du bör exempelvis inte sätta ett visst datum eller en tid när saker och ting ska ske. Utan var öppen för att det sker när tiden är rätt. Det kan innebära att din önskan slår in långt efter att du försökt manifestera den. 
  • Känn tillit. Det är jätteviktigt att du arbetar mot att vara självsäker i att det är så självklart det bara kan bli att du kommer att få din önskan uppfylld. Du kommer troligen att känna tvivel då och då. Därför är det viktigt att du har ett sätt att hantera det. Affirmationer programmerar din hjärna att tänka på det sättet du önskar. Var medveten om dina tankar ta kontrollen över dem.
  • Var öppen för vad som kan ske. Du kanske önskar något men inte tillräckligt specifikt. Eller så kanske den önskan som slår in inte blir som du tänkt dig. Vilket kan vara en fingervisning på något du behöver göra innan din riktiga önskan kan slå in. För att något nytt ska komma in i vårt liv behöver vi lämna utrymme genom att göra oss av med något gammalt. Det kan vara allt från tankesätt, fysiska prylar till relationer eller osunda vanor. 
  • När du börjar arbeta med manifestationer så kommer du att få tydliga tecken och indikationer på vart du behöver lägga ditt fokus och din energi. Vi alla blir vägledda hela tiden. Men många har för bråttom och rusar genom livet så att de missar de tecken som kommer. Men jag kan lova dig en sak – när du väl börjar bli medveten om dem så kommer du att bli överrumplad över hur du kunnat missa tecknen förut. Testa får du se. Be om ett tecken. Du kanske känner dig osäker över om du bör stanna kvar på ditt jobb eller byta. Ställ frågan “Ska jag byta jobb”, tyst inom dig, i en meditation högt för dig själv eller skriv ner den. Bestäm något som ska vara tecknet, ju klurigare desto mer otippat blir det när du får tecknet. Du kan be om ett tecken genom att du ska se en uggla eller en nyckelpiga, what so ever. Sen är det bara att hålla ögonen och öronen öppna. Om du väljer att tecknet för att du bör byta jobb är en uggla så kan det visa sig lite hur som helst. Om kollegan från ingenstans börjar prata om en uggla, då är det ett tecken. Om du hör en uggla hoa, då är det ett tecken. Men det kan även dyka upp i en låttext eller som en symbol, alltså att du ser en uggla på Tv’n eller som en prydnadsfigur. Så det gäller att vara öppen för vad som.
  • Här kommer nog kanske det viktigaste tipset – ge inte upp. Ha is i magen och låt det ta den tiden det tar. Du vet ju inte vad som behöver ske bakom kulisserna för att just det du drömmer om ska kunna slå in.
hur manifesterar man, så manifesterar man sitt drömliv

Från mitt eget liv

Det lustiga är att jag har använt mig av manifestationer utan att egentligen veta om det. Jag vet inte ens riktigt vart jag har fått det ifrån från början, det har bara känts naturligt för mig. Som den dagdrömmare jag är så visualiserar jag ofta. Jag har flera exempel från mina dagböcker där jag skrivit ner typ “Vad jag är glad för att jag fick jobbet som ekonomiassistent”. Och sedan, ibland mot alla odds fick jag jobbet. En gång kom jag sent till en intervju i Göteborg där jag virrade bort mig när jag letade efter företagets adress. Det ösregnade och jag hade inget paraply så jag kom sönderstressad, dyblöt och sent till intervjun. Mitt i allt skulle jag skriva ett test och fick total blackout. Redan när jag kom sent till intervjun hade jag gett upp och trodde inte längre att anställningen skulle bli min. Jag lämnade in testet ofullständigt och begav mig hemåt. När de ringde någon dag senare och ville anställa mig tappade jag hakan. Hur var det ens möjligt? Jag hade inte ens tidigare erfarenhet och tyckte att jag hade gjort skitdåligt ifrån mig på intervjun. Det hade dessutom varit en hel del sökande till tjänsten. Men jag hade gjort jobbet innan. Affirmerat, visualiserat och skrivit om att jobbet var mitt. Det får energierna att matcha oavsett vad som sker på vägen. Jag har flera exempel där jag bland annat önskat mig en viss yrkesroll och trots att jag varit utan erfarenhet har jag fått den yrkesroll jag velat ha. Ibland flera år senare.

hur manifesterar man, så manifesterar man sitt drömliv

Det är egentligen på senare tid som jag på riktigt har använt mig av manifestationer för att skapa mitt liv. Jag började med månritualer för att jag ville läka mig själv. I hela mitt liv har jag vetat att jag behöver läka, men inte förens i somras förstod jag att jag behöver bearbeta min barndom och min tonårsperiod. Det kanske låter jätteknäppt med tanke på att jag faktiskt har vetat om att barndomen var rätt trasslig även om jag förträngt största delarna. Men jag var så övertygad om att det bara var att fortsätta köra på och att glömma det som varit. Att det bara var att fortsätta hålla det förflutna gömt. Men det gjorde sig påmint gång på gång och tillslut kunde jag inte längre hålla emot. Det tog mig alla dessa år att komma fram till det. Men det är såhär jag har använt mina manifestationer. Till att hitta vägen in till mig själv. De har fungerat som en brygga över min rädsla. Den blockaden har varit enorm. Det jag varit mest rädd för är för vilka slags minnen som skulle kunna dyka upp. Hur skulle jag kunna hantera smärtan och sorgen? Skammen? Skulden? Och framförallt, hur skulle de påverka relationen till människor jag älskar? Men nu när jag väl är igång med bearbetningen och läkningen förstår jag hur och varför jag aldrig lyckats komma vidare i mitt liv. Den gamla energin har manifesterats om och om igen. Framförallt genom relationer. Mer om det en annan gång. Det är verkligen så intressant att förstå kraften i att börja läka. Hur det sprider sig som ringar över vattnet i alla områden och relationer av ens liv.

hur manifesterar man, så manifesterar man sitt drömliv

En annan manifestation som är lite otippad och som jag inte gjorde medvetet var att få ett jobb utomlands. Det var en dröm som jag haft sedan gymnasiet, att få testa att arbeta i ett annat land. Den här drömmen hade funnits med mig i så många år och även om jag inte tänkt på den särskilt ofta, så dagdrömde jag om det ibland. Utan att egentligen tro på att det skulle kunna ske. Jag jobbade som bankrådgivare på den tiden och trivdes egentligen inte alls med mitt yrke. Jag kände mig instängd och som en robot men var kvar i anställningen för att det var tryggt. En dag blev jag inklallad till chefen och fick veta att min provanställning skulle upphöra. Jag log och sa att det var lugnt, allt sker av en större mening. Och jag kommer aldrig glömma chefens min när jag sa så. Sista gången jag gick ut från kontoret såg jag upp mot en klarblå himmel och sa med ett brett leende “Tack!” Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra med mitt liv. Men jag kände bara en sådan stark känsla av att jag var på rätt väg. En enorm tillit till det ovissa. Nu kommer vi till det coola i historien. Något år tidigare hade jag träffat en kille som jag hade umgåtts med/dejtat under två år. Genom honom lärde jag känna hans vän. När killen jag umgicks med träffade någon annan och vi slutade ses, höll hans vän kvar kontakten med mig. Jag visste inte vad hans avsikt var och även om jag inte var det minsta intresserad av honom så tyckte jag att han var en intressant figur att lyssna på. Vi tog en kaffe någon gång och pratade. Jag vet inte hur vi kom in på det, men i samband med att min anställning tog slut berättade han om att han kände någon som ville anställa utomlands. Jag tog chansen direkt och åkte iväg någon vecka för att testa på jobbet. Tanken var att jag skulle arbeta där någon vecka. Åka hem till min dotter och vara med henne ett tag och sedan åka tillbaka och jobba i någon vecka till. Men det blev bara de första veckorna utomlands och sedan tog mitt liv en helt ny vändning. Det kom upp saker till ytan som hjälpte till att lösa en svår situation mellan mig och Filippas pappa. Vår relation hade varit konfliktfylld sedan jag lämnade relationen flera år tidigare. Även om det skulle ta ännu några år och mycket svårigheter innan det löste sig till det bästa för Filippa så sattes det igång där och då. Ja, det var så mycket som skedde just i samband med att jag testade på att arbeta utomlands. Ringar på vattnet-effekten är ett faktum. Allt vi gör eller inte gör får konsekvenser. Antingen indirekt eller direkt. Det är så häftigt när man blickar tillbaka på livet efter att ha fått lite distans till saker och ting. Man ser mönster och sammanträffanden.

hur manifesterar man, så manifesterar man sitt drömliv

Andra otippade saker som jag har manifesterat in i mitt liv är att vara modell. Det var min dröm sedan barnsben. Jag hade rätt längd och kroppstyp men ingen som trodde på min dröm och heller ingen egen tro på mig själv i just den drömmen. Genom åren dagdrömde jag om det ofta. Att jag arbetade som modell och gick på catwalken. Men jag gjorde aldrig något riktigt aktivt för att ta steget dit. Jag var rädd för jag trivdes inte med mitt utseende och ville inte riskera att inte bli antagen. Men dagdrömmandet gjorde tillslut sitt ändå. Tre gånger faktiskt! En gång blev jag uppraggad på stan av en tjej som frågade om jag ville vara modell på en modeshow vid ett tillfälle. Vid ett annat tillfälle frågade min frisör mig om jag ville gå hårmodell för dem. Och en annan gång blev jag tillfrågad om att vara med i en musikvideo. Det var en bekant till min kusin som frågade mig specifikt, vilket var superroligt. Vi höll kontakten och jag fick veta konceptet på videon. Jag minns att låten var rätt bra. Vi hade en photoshoot men sedan lades projektet ner av någon anledning så musikvideon blev aldrig av. Det var några av alla sjuka manifestationer som skett i mitt liv. Kan du minnas tillbaka i ditt liv då händelser skett på mirakulösa vis? Du har träffat rätt människor i rätt tid? Eller liknande?

hur manifesterar man

När jag ser tillbaka på mitt liv och reflekterar över allt som manifesterats genom mitt önsketänkande så blir jag förundrad. Det har varit så mycket som skett utan att jag aktivt försökt att manifestera det. Mina dagdrömmar har alltid varit en slags verklighetsflykt där jag fått utlopp för min fantasi. Och jag undrar vad jag hade kunnat lyckas åstadkomma om jag faktiskt hade försökt att manifestera medvetet. Men jag vet också att allt sker så som det ska ske. Och nu är egentligen tiden då jag börjar bli riktigt redo att försöka manifestera något “större”. Inom kaninöron eftersom de manifestationer som jag satt i rullning i mitt inre också är stora. Men de syns inte eller märks av på samma sätt utifrån sett. Men hur känns det för dig när du läser det här? Blir du också taggad på att börja skapa ditt liv så som du faktiskt vill ha det? Känner du ett driv, en hunger att börja leva? Alla kan manifestera. Alla vi gör det hela tiden. Oavsett om det är medvetet eller omedvetet. Men det kanske är dags för dig att börja ta kontrollen? Att skriva manuset så att ditt livs film utspelar sig så som du önskar?

Stay tuned

Wow, vilket inlägg det blev! Det känns så kraftfullt att få dela med mig av det här! Jag önskar verkligen att fler tog möjligheten att börja skapa sitt drömliv. Det är på riktigt något av det mest underbara jag vet – när någons drömmar går i uppfyllelse. Bara tanken får mig att le! Men nu lämnar vi manifestationer för denna gången. Framöver kommer jag att skriva om numerologi och hur siffror påverkar våra liv. Det är sjukt intressant, så det vill du inte missa! Du kommer även att få uppdateringar från mitt liv och vad som händer där. Som alltid finns jag både på Facebook och Instagram där jag ger dagliga tips och tankar om livet i stort och smått och allting däremellan. Välkommen att följa mig där 😍

Tusen tack för att du läste detta blogginlägg om manifestationer! Ha det fantastiskt, så hörs vi snart igen! Kärlek och respekt

/ Mary ❤

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

Nymåneritual i jungfruns tecken

Ikväll är det dags för en efterlängtad nymåneritual! Nymånen infaller i jungfruns tecken idag den 7 september och det...

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ritual för att manifestera under sommarsolståndet | marydavidsson.com - […] inställning till. I detta inlägg får du läsa om varför den här tiden är en perfekt tid att manifestera…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
7 sätt att sätta hälsosamma gränser
Så gör du en tarmsköljning