Välj en sida

Sätt dina intentioner för tjugotjugoett

Skrivet av Mary Davidsson

Att våga sätta ord på sånt som man inte alltid pratar om. Att utforska ämnen inom allt från andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofärssåsen. Våga testa nytt. Våga utmanas. Utvecklas. Det är sån jag vill vara. Välkommen att följa med på min resa 🥰 ✨

december 28, 2020

Välkommen till ännu ett fantastiskt inlägg! Fullspäckat med inspiration till hur du satsar stort genom små skiftningar och rätt mindset. Det är dags att sätta dina intentioner för år 2021! Jag rekommenderar att du läser mitt föregående inlägg om att släppa taget om detta året innan du går vidare med detta inlägget. Tryck här på denna länk för att komma till inlägget om hur du avslutar 2020 på ett bra sätt. För dig som vill skippa förtugget med inspiration och pepp, du kan scrolla ner direkt till själva intentionssättandet. Det börjar under rubriken ”Förberedelser”. (Om du inte vill scrolla, tryck ctrl + F för Windows och skriv sedan ”förberedelser”. För Mac trycker du command + F)

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Bli inspirerad

Vi hoppar rakt in i en sann och inspirerande historia återberättad av Tony Robbins. Jag vill att du har med dig den här historien som en påminnelse om att aldrig ge upp. Oavsett hur många utmaningar du stöter på under resans gång. 

Här får du ett bra exempel på en man som förstod kraften i att fatta ett riktigt beslut. Han var någon som aldrig skulle ge upp när han väl hade bestämt sig. Hans namn är Soichiro Honda – grundare till Honda Motor, märket på bilar och motorcyklar. Mr. Honda lät aldrig tragedier, problem, utmaningar eller olika omständigheter komma i vägen för honom.

1938 var Mr. Honda en fattig student som drömde om att designa en kolvring som han skulle sälja till någon av Toyotas tillverkare. Varje dag gick han till skolan och hela nätterna satt han uppe och arbetade på sin design, inkletad i smörja ända upp till armbågarna. De få pengar han hade spenderade han på sitt projekt. Men när han ännu inte hade hunnit klart med det pantsatte han tillslut sin frus smycken för att kunna fortsätta med projektet. Efter många ansträngande år blev han äntligen klar med designen av kolvringen som han var säker på att Toyoya skulle vilja köpa av honom. Men när han väl tog dit kolvringen blev han avvisad. Han fick gå tillbaka till skolan och bli förödmjukad av lärare och vänner som sa åt honom vilken idiot han var för att ha designat en så löjlig grej. 

Om han var frustrerad? Det kan du skriva upp! Var han fattig? Japp! Gav han upp? Inte en chans! I stället spenderade han de följande två åren åt att hitta sätt att göra kolvringen bättre. Han hade nycklarna till framgång:

 1. Han bestämde sig för vad han ville uppnå
 2. Han agerade
 3. Han var uppmärksam på om det han gjorde fungerade eller inte och när saker och ting inte gick så bra
 4. fortsatte han att ändra sitt sätt. Han var flexibel när han stötte på olika omständigheter.

Efter ytterligare två år hade han förfinat sin design och då köpte äntligen Toyota kolvringen av honom.

För att kunna bygga sin kolvringsfabrik behövde Mr. Honda betong. Men den japanska regeringen gjorde sig redo för det andra världskriget så det gick inte att få tag på. Ännu en gång såg det ut som att hans dröm skulle slockna. Återigen, gav han upp? Absolut inte! Han hade bestämt sig för att bygga sin fabrik. Eftersom att ge upp inte var ett alternativ, samlade han ihop några av sina vänner och i flera veckor, dygnet runt, testade de olika metoder ända tills de fann ett nytt sätt att tillverka betong på. Han byggde sin fabrik och kunde äntligen börja producera sin kolvring. 

Historien slutar inte där…

Under kriget bombades hans fabrik av USA så att det mesta av den förstördes. I stället för att känna sig besegrad samlade han alla sina anställda och sa till dem: “Snabbt! Spring ut och se på de där planen. De släpper ner sina bränsletankar från himlen. Vi behöver ta reda på vart de släpper dem och hämta tankarna för de innehåller det råmaterial som vi behöver i vår tillverkningsprocess!” De här materialen kunde de inte få tag på någonstans i Japan. Mr Honda fann vägar att använda vadhelst livet skänkte honom. Tillslut jämnades hans fabrik med marken av en jordbävning och han tvingades sälja sin kolvringsverksamhet till Toyota. Men universum stänger aldrig en dörr utan att öppna en ny så vi behöver hålla oss vakna på att se vilka nya möjligheter livet serverar för oss.

“I never lose. I either win or learn.” – Nelson Mandela

När kriget tog slut var japan oroligt. Hela landets resurser var begränsade. Ransonering av bensin gjorde det ibland näst intill omöjligt att få tag på drivmedel. Mr. Honda hade inte ens tillräckligt med bensinför att kunna köra sin bil till marknaden för att handla mat till sin familj. Men i stället för att känna sig besegrad eller hjälplös fattade han ett nytt beslut. Han beslutade att han inte skulle fastna i de omständigheterna som rådde i hans liv. Han frågade sig själv en kraftfull fråga: “På vilket annat sätt kan jag försörja min familj? Hur kan jag använda mig av det jag redan har för att ta mig dit?” Han upptäckte en liten motor som han hade. En sådan som var stor nog att köra en traditionell gräsklippare med. Och han fick idén att koppla fast den på sin cykel. Just där och då, skapades den första motoriserade cykeln någonsin. Han körde den till och från marknaden och ganska snart frågade hans vänner honom ifall han kunde göra en till dem också. Kort därefter hade han gjort så många “motorcyklar” så att han fick slut på motorer. Då beslutade han att bygga en ny fabrik så att han kunde tillverka sina egna. Men han hade inga pengar och hela japan var förstört. Hur skulle han bära sig åt? I stället för att ge upp och säga “Det finns inte en chans att det går”, kom han på en brilliant idé. Han beslutade sig för att skriva ett brev till varje cykelaffär i hela japan och berätta för dem att han trodde att han hade lösningen för att få igång landet igen. Att hans motorcykel skulle vara billig och att den kunde hjälpa folk att ta sig dit de behövde. Sedan bad han dem att investera i hans idé. 18.000 ägare av cykelbutiker fick ett brev skickat till sig och utav dem var det 3000 som gav Mr. Honda pengar. Han tillverkade sin första leverans av motorcyklar. Och sen var han framgångsrik va? Fel! Motorcykeln var alldeles för stor och tung så väldigt få japaner ville köpa den. Ännu en gång noterade han vad felet var och i stället för att ge upp, ändrade han utförandet igen. Han bestämde sig för att slimma sin motorcykel och göra den mycket lättare och mindre. Den blev en succé över natten och med den vann Mr. Honda en kejsarutmärkelse. Alla såg på honom och tänkte på vilken “tur” han hade haft som hade kommit på den här idén. 

“Many of life’s failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up.” – Thomas Edison

Hade han tur? Om tur betyder att man anpassar sig och använder sig av den kunskap man har. Idag är Mr. Hondas företag ett av de mest framgångsrika i världen. Honda Motor har hundratusentals anställda och är en av de mest sålda bilarna i USA. Allt tack vare att Mr. Honda aldrig gav upp. Han lät aldrig problem eller omständigheter komma i vägen för honom. Han bestämde sig för att det alltid finns en väg till framgång om du verkligen är engagerad nog. 

Vem blir inte taggad av att läsa en sådan historia? Världen är full av framgångssagor och det finns så mycket visdom att hämta ur dem! Det vi ser är slutresultatet. Vi glömmer bort att alla har haft sin väg fram dit och att vägen till framgång sällan är spikrak. När Eminem tar emot en Grammy för Best Rap Album tänker vi inte på att han en gång bodde i ghettot i en husvagn med sin mamma. 

“Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big. And start now.” – Robin Sharma 

Många kanske inte vet om att Stephen King som är en av världens mest kända författare bara var en hårsmån från att ge upp sin dröm. Han slängde bort sidorna till boken “Carrie” i frustration då han tyckte att den var usel. Men hans fru plockade upp dem ur soporna och bad honom fortsätta. När boken var klar och han önskade få den publicerad fick han nej från 30 förlag. Men tillslut var det ett förlag som valde att publicera boken. “Carrie” tog världen med storm.

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Hur många nej klarar du av att få innan du ger upp? Hur många gånger låter du dina omständigheter idag vara ursäkter för att inte ta klivet för att skapa morgondagens framgång? Framgång betyder olika för oss alla. Vad du behöver göra först och främst är att ta reda på vad framgång betyder för just dig. Det är okej att inte veta vad man vill ägna sitt liv åt. Men förvänta dig inte att det kommer att dimpa ner som ett brev från öppen himmel där det står “Här är ditt kall i livet”. Du måste testa dig fram. Och det är det här så många av oss är så rädda för. Att prova. För vi oroar oss för vad andra ska tycka och tänka. Vi är rädda att andra ska tro att vi är galna. Att folk ska snacka skit bakom våra ryggar. Speciellt om vi misslyckas. Men det är det här som är grejen – misslyckande är en naturlig del av framgång! Ingen lyckas på första försöket. Steve Jobs skapade sin första produkt i ett garage! Han var också vem som helst en gång i tiden. Nu är han känd över hela världen och människor pratar och skriver om honom trots att han inte längre lever. Det arv han lämnade efter sig kommer det att pratas om i många generationer framöver. Vilket arv vill du lämna till världen? Hur vill du bli ihågkommen?

“Every time I thought I was being rejected from something good, I was actually being re-directed to something better.” – Dr. Steve Maraboli

Om du inte vet vad du vill ägna ditt liv åt, titta på vad du älskar att göra! Vad kommer sig naturligt för dig? Vilka naturliga talanger har du? Kan du minnas vad du älskade att göra som liten? Ofta ser vi mönster redan från barndomen i vad som är vårt verkliga kall här i världen. Vad får tiden att försvinna för dig? Hemligheten till att älska sitt arbete är att ta betalt för det man älskar att göra. Det innebär inte att alla stunder kommer att vara en dans på rosor. Det innebär inte att det aldrig kommer att vara kämpigt. Men det innebär att det alltid kommer att kännas värt det. 

Visst är du taggad nu på att sätta dina intentioner för 2021? Gott, då kör vi! 🤩

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Se till att du har tid och utrymme för att verkligen komma i kontakt med dina innersta drömmar. Sitt på en behaglig och lugn plats. Ha något att dricka, papper och penna eller någon enhet att skriva på. Var öppen för att ställa dig själv obekväma frågor eller att känna obekväma känslor. Vägen till att hitta vad det är du söker efter kan kräva att du verkligen skådar saker och ting genom nya perspektiv. 

Förberedelser

 1. För att komma i kontakt med ditt innersta behöver du först känna att du är i din kropp. Det här kan göras i lite olika varianter beroende på vad du känner är okej för just dig. En del, som jag själv, dansar gärna loss till en svängig låt. Sätt på favoritlåten och dansa i någon minut. Någon kanske vill göra några yogaövningar i någon minut. Andra kanske mest vill ruska av kroppen lite. Ställ dig upp och hoppa upp och ner ett par gånger, eller skaka armar och ben lite grann. För andra kanske det känns bäst att bara sitta kvar, men att ruska på armarna och sträcka på sig lite grann
 1. Efter att du rört på dig, sätt dig ner och lägg din hand på hjärtat om du känner dig bekväm med det. Slut ögonen. Andas djupt och lugnt. Känn efter ordentligt. Hur känns det för dig att vara här, just nu i denna stund? Innan du börjar föreställa dig vad det är du vill få ut av 2021 är det viktigt att du känner efter om det finns något annat du behöver släppa taget om. Du har troligen gjort utvärderingen för 2020. Men ta en sista stund till att verkligen känna efter så att du helt kan gå vidare från år 2020 och in i det nya året. Känner du något motstånd eller oroliga känslor? Ta en stund att processa dem så att du verkligen gör dig fri från det gångna året
 1. För att göra det enklare och tydligare när du skapar dina målsättningar och intentioner för 2021 är det bra om du delar in ditt liv i olika kategorier. Du kan välja kategorier själv eller så kan du använda de jag presenterar här: Home, Mind, Body, Soul. Nedan följer en kort förklaring för samtliga kategorier.

Home – det här är ett oerhört viktigt område i våra liv. Detta område handlar om allt kring ditt hem. Familjen, barnen, din partner, dina föräldrar, dina vänner. Också ditt fysiska hem, din trädgård, dina husdjur.

Mind – är allt som du skapar. Allt som du manifesterar. Det handlar om ditt arbete. Din karriär. Dina studier. Allt som du lär dig, allt som du tar åt dig genom sinnet. Det handlar även om läsning och skrivande. Pengar och överflöd. 

Body – handlar om din fysiska kropp, vilket involverar din hälsa överlag. Allt inom fysisk hälsa hamnar inom det här området.

Soul – är området för allt som rör din spiritualitet. Det är din läkning av trauman. Dina böner. Din mediation. Din yoga och när du tar hand om dig själv. Kreativitet hamnar också inom detta området. Även terapi, all sorts läkning. 

Nu kommer du att få besvara några frågor för att definiera ditt år 2021. Sedan kommer du att få sätta mål inom de fyra kategorierna var för sig. Om du har valt att använda dig av andra kategorier kan du använda dig av samma struktur.

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Vad vill du få ut av livet?

Se till att du har en blank sida framför dig nu. Innan du börjar skriva på den, ta en titt på den och inse att 2021 är ett helt oskrivet kapitel. Du kan välja att fylla kapitlet med vad du vill. Ta några djupa andetag och förankra dig i tanken att du snart tar dina första steg i det nya året. 2021 är här! Ta en stund att verkligen känna in vilken typ av liv det är du önskar leva. Vad vill du få ut av din tid? Du lever bara just det här livet en enda gång, så vad vill du göra med det? Se över de åren du redan har levt och fundera över om du verkligen har levt till fullo? Om du visste att du skulle dö imorgon – skulle du känna dig tillfreds med livet som har varit?

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Känn efter, djupt in i ditt hjärta – Vad är det du längtar efter? Vad är det du vill? Inte bara tanken på att uppnå olika mål. Att du vill än det ena och än det andra. Utan känn efter vad är det du vill uppnå i det här livet? Du ska verkligen känna det här svaret. Vilken sorts liv är det du vill skapa? Fråga dig själv det här. Ta ett djupt andetag. Och skriv. Börja meningen med “ Under 2021 vill jag…” sedan skriver du bara. Och ser vad som kommer. Låt orden flöda. Skriv hur ett vackert liv ser ut för dig. Du behöver inte fokusera på ett enda område här utan skriv fritt och brett om vad du vill att ditt liv ska innebära.

Exempel: Under 2021 vill jag våga utmana mina rädslor. Jag vill packa mina väskor och flytta till en ny stad och börja mina studier till holistisk livscoach. Jag vill skapa nya, likasinnade bekantskaper och spendera all min tid till att göra det jag älskar och fortsätta utvecklas inom de områden jag brinner för. 

Ett idealiskt liv

Se till att verkligen göra dig fri från alla dina begränsningar när du besvarar den här punkten. Våga tänka stort. Go a little bit wild. Om du kunde skapa vad som helst för liv, hur skulle det se ut? Om det inte fanns något som höll dig tillbaka, hur skulle 2021 se ut? Ta några minuter och skriv ner det i stora drag. Skippa detaljerna. Börja meningen med att skriva “Ett idealiskt liv för mig är …” 

Exempel: Ett idealiskt liv för mig är att vakna upp varje dag och känna mig taggad på att leva. Jag spenderar mycket tid med människor som får mig att skratta och må bra, som inspirerar mig och hjälper mig att bli den bästa versionen av mig själv. Jag är frisk och känner mig energisk. Jag delar mitt liv tillsammans med en partner som är bra för mig i såväl bra som sämre stunder. 

Nu är det dags att skriva om de fyra områdena av livet. 

Home

Definiera tre tydliga mål som du vill sätta inom detta området. Känns ordet “mål” inte tilltalande för dig så kan du använda ordet “drömmar” i stället. Skriv tre tydliga drömmar som rör området “home”. 

(vill du bara skriva ett mål – skriv ett mål. Vill du skriva sju eller tio mål – skriv det. Känn efter vad som fungerar för dig. Men håll det på en nivå där du kan skapa konkreta sätt att agera utifrån de mål du sätter)

Exempel: 

 • Få en närmre relation till min familj och spendera mer kvalitetstid tillsammans med dem
 • Spendera mer tid med vänner och vårda mina relationer mer
 • Inreda mitt drömsovrum

Mind

Vilka tre mål/drömmar vill du manifestera under 2021? Kanske vill du börja studera? Eller så vill du satsa på att starta eget företag? Du kanske vill säga upp dig och byta bana? Eller så vill du växa inom den yrkesroll du redan har? Finns det något nytt du vill lära dig? Kanske spela ett instrument? Eller varför inte gå den där akvarellkursen som du tänkt på länge? Eller magdans? Vill du tjäna mer pengar? Spara pengar? 

Exempel:

 • Jag ska börjar studera 
 • Jag ska lära mig prata latin
 • Mina intäkter ska bli större

Body

Sätt tre mål eller tre drömmar som rör området “Body”. Se över din livsstil och fundera över om det är något du tror att du behöver förändra för att öka din livskvalitet? Hur ser dina vanor ut? Har du osunda vanor som du innerst inne vet att du behöver göra dig fri ifrån? 

Exempel:

 • Jag ska sluta snusa
 • Jag ska lära mig att älska min kropp precis så som den är
 • Jag ska orka springa en mil utan att stanna (få bättre kondition)

Soul

Har du trauman som du vet att du skulle behöva bearbeta? Vill du utveckla din spiritualitet? Vad känner du att du behöver göra för att utvecklas som person? 

Exempelvis:

 • Jag ska börja i terapi och läka mina barndomstrauman en gång för alla
 • Jag ska börja meditera minst 10 min varje dag
 • Jag ska få bättre självkänsla
Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Sätt en gräns

Under 2021, sätt en gräns för något. Vart drar du ditt streck i sanden? Vad säger du “Nej” till? 

Exempel: Jag sätter en gräns till min chef. Hen får inte längre prata nedvärderande eller höja rösten mot mig. Jag kommer att säga ifrån och stå upp för mig själv.

Eller – jag kommer att säga nej till det jag inte vill göra. Jag kommer att värdesätta min tid och inte offra min tid och energi för att försöka göra allt som andra förväntar sig av mig.

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Ta hand om dig själv

Bestäm något som du ska göra för dig själv under 2021. En selfcare practice. Det kan handla om att du vill vårda ditt yttre och unna dig en ansiktsbehandling i månaden eller en massage. Det kan handla om att du varje morgon sätter en intention för dagen och skapar en liten morgonritual. Det kan handla om att du ska börja fira dina framsteg. Något som du ska göra bara för dig själv, för att vårda dig själv och ge dig själv kärlek.

Exempel: Varje månad ska jag köpa mig själv en bukett blommor för att fira vilken grym och fantastisk människa jag är. (Tro mig, att köpa blommor och credda sig själv är så värt!)

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Intention

Nu kan du resa dig upp. Ruska kroppen lite grann. Ta ett djupt andetag. Sätt dig igen och känn in ordentligt – vad är din tydliga intention för 2021? Definiera ditt verkliga syfte med det här året. Vad ska det handla om? Om du känner att du verkligen vill ta en stund att skriva ner detaljerat vad din intention med året är så kan du göra det. Men en riktigt bra intention ska kunna hållas inom ramarna av en enda mening. Så försök, om det känns rätt för dig, att skriva intentionen med ditt år 2021 i en enda mening. Börja meningen med “Min intention med 2021 är….” Låt den här punkten få ta tid. Sätt inte en intention bara för att utan känn verkligen efter vad det är du behöver och önskar.

Exempel: Min intention för 2021 är att leva mer sant mot mig själv genom att lyssna till mitt hjärta och att våga säga nej till de saker som jag känner inte gagnar mig och istället följa min inre röst. 

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Ta nu en ny sida i ditt skrivblock och skriv din intention stort över hela sidan. Använd olika färger om du vill. Stora bokstäver. Stryk under. Ringa in. Vad som du känner för. Men skriv det på ett tydligt och skarpt sätt. Din intention ska följa med dig hela året. Det är ingenting som du bara skriver nu och sen ska det få stå kvar i ditt skrivblock och gotta sig. Nej. Det här är din intention och du ska leva den. Andas den. För att lyckas med det behöver du påminna dig själv om intentionen, om och om igen, under hela året. Ett fantastiskt bra verktyg att använda sig av är att skapa en affirmation utifrån den intention som du har skrivit ner. Affirmationen ska du upprepa för dig själv varje dag. Ta en stund varje morgon medan du till exempel borstar tänderna och rabbla affirmationen inom dig. Eller när du står i duschen. Eller strax innan du ska somna på kvällen. Affirmationen ska skrivas som att din intention redan har skett, som att det redan är din verklighet.

Om vi tar exemplet ovan så skulle affirmationen kunna lyda: Jag lever sant mot mig själv och lyssnar till mitt hjärta och jag säger nej till de saker som jag känner inte gagnar mig och följer istället min inre röst. 

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Mitt ord för 2021

Nu ska du definiera en känsla som du önskar känna ett år framåt i tiden, när du har levt igenom år 2021. Vad önskar du känna om ett år? Skriv den känslan med ett enda ord. Vilken känsla vill du känna i slutet på år 2021? Vad är ditt ord för år 2021? Börja meningen med “Mitt ord för år 2021 är…” kanske ser du klart och tydligt ditt ord direkt. Skriv ner det. Eller ta den tid du behöver för att känna in vilket ord du vill sätta på år 2021. En del kan behöva blunda och andas lugnt för att känna in vilket ord de ska skriva. Andra kanske behöver meditera över det. En del kanske får till sig ordet genom att läsa igenom vad man redan skrivit. Försök att hitta ett ord som du verkligen känner något för. 

Exempel: Mitt ord för år 2021 är självrespekt. 

Sätta intentioner för det nya året, sätta nyårsintentioner, sätta intentioner, nyårsritual, nyrsceremoni

Dina intentioner är klara

Nu är du redo att entra det nya året. Bra jobbat! Jag vill skicka med dig några tankar att ha med dig. Ingenting blir gjort om du inte gör jobbet. Läs det igen. Ingenting blir gjort om du inte gör jobbet. Ingenting kommer att serveras för dig. Det är upp till dig att uppfylla dig själv. Det ligger i dina händer. Minns detta och bestäm dig för om du tycker att dina drömmar är värda att kämpa för eller inte. Kom ihåg Mr. Hondas berättelse. Minns att han aldrig gav upp. Livet kommer att kasta tomater på dig ibland. Du kommer att känna dig som ett ruttet ägg. Du kommer att möta på motstånd och ibland kanske andra kommer att skratta åt dig. Men om du har levt i skuggan av de rädslorna ända fram till nu så kanske det är dags att sluta göra det nu? Din dröm är värd mer än så. Kom ihåg att ju mer du sticker ut från mängden desto mer kommer andra att tycka och tänka. Därför ska du alltid veta att ju mer andra människor tycker och tänker om dig, desto mer rätt gör du. Majoriteten i världen infinner sig i ett led som någon annan styr över. Majoriteten står i kö till något som de inte ens vet vad de står i kö för. De bara står där för att det är så de har blivit tillsagda att göra. För att du ska få uppleva vad de flesta inte upplever måste du först göra det de flesta andra inte gör för att nå dit. Kom ihåg det här. Dit ord som du har valt för år 2021 ska vara din bästa vän under året som går. När du möter motstånd – ta en stund och reflektera över ditt ord. Känn in kraften i ordet som du har valt för dig själv. När du behöver fatta svåra beslut – låt ordet hjälpa dig att finna din väg. 

Med det sagt önskar jag dig all lycka! Tack för att du läste detta blogginlägget. Jag hoppas att det skapar stor nytta för dig. Love Mary 🥰

Inspiration till inlägget är tagen från Rachel Brathens podcast ”From the heart”. All credd till henne. Lyssna till hennes avsnitt genom att trycka här på denna länk.

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

Nymåneritual i jungfruns tecken

Ikväll är det dags för en efterlängtad nymåneritual! Nymånen infaller i jungfruns tecken idag den 7 september och det...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
7 sätt att sätta hälsosamma gränser
Så gör du en tarmsköljning