Välj en sida

Så enkelt retuscherar du dina foton!

Skrivet av Mary Davidsson

Att våga sätta ord på sånt som man inte alltid pratar om. Att utforska ämnen inom allt från andlig utveckling till hur man lagar den perfekta vegofärssåsen. Våga testa nytt. Våga utmanas. Utvecklas. Det är sån jag vill vara. Välkommen att följa med på min resa 🥰 ✨

november 23, 2020

Har du någon gång varit med om att du lyckats ta den perfekta selfien – som du sedan inte vill posta för att en liten detalj förstör hela bilden? Det har nog hänt oss alla. Men du kan vara lugn. Från och med nu behöver du inte oroa dig för sådant längre! I det här inlägget får du veta hur du snabbt och enkelt kan retuschera dina foton med mobiltelefonen. Säg hej då till oönskade prickar och Hej till perfekta selfies!

Börja med att ladda ned appen Snapseed till din mobiltelefon. Den är kostnadsfri.

Såhär gör du för att retuschera dina foton

Öppna appen och tryck på plus-tecknet för att öppna det foto som du vill retuschera.

Gå sedan in på ”verktyg”.

Välj alternativet ”Healing”

Zooma in det område du önskar retuschera.

Om det är en prick kan du enkelt bara dutta fingret på pricken en gång. Är det ett större område kan du dra med fingret. Testa dig fram och se. Om det inte blir bra trycker du bara på tillbaka-pilen längst ned.

När du känner dig nöjd trycker du på ”Exportera” för att spara bilden. Där får du välja bland alternativen; om du vill spara bilden med möjlighet att göra ändringar, spara över originalfotot eller skapa en kopia så att både originalfotot och den retuscherade bilden finns kvar.

En lättanvänd app

Jag har haft den här appen ganska länge men endast använt den vid ett fåtal tillfällen. Men för några veckor sedan fick jag en växande blodblåsa på kinden. Därför har jag verkligen haft nytta av appen nu innan pricken blir borttagen! Personligen tycker jag att den här appen är superenkel att använda och hoppas att även du ska få nytta av den. Du hittar också lite filter och andra verktyg i appen. Kom ihåg – du behöver inte vara ett proffs för att ha rätten att retuschera och redigera bilder. Innan du får lite kläm på det så kommer bilderna troligen att se förjävliga ut. Jag vet inte hur många bilder jag redigerar sönder. Frågar man ett proffs så troligtvis varenda bild 😀 Men våga testa! Det är jätteroligt och tillslut hittar du din egen stil, vad du tycker är snyggt. Små detaljer kan göra stor skillnad.

Berätta gärna vad du tyckte om den här typen av inlägg. Vill du se mer liknande tips? Tycker du att beskrivningen var tillräckligt tydlig? All feedback är välkommen 🙂

DU KANSKE ÄVEN GILLAR DE HÄR INLÄGGEN…

Apropå livet

Hey you 🥰 Hur mår du mitt i oroligheterna som utspelar sig och som vi blir överösta med dygnet runt i media? Jag...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

LÄS DE MEST POPULÄRA INLÄGGEN
Så gör du en nymåneritual
Lär dig räkna med numerologi
7 sätt att sätta hälsosamma gränser
Så gör du en tarmsköljning